dijous, 11 de setembre del 2014

Comunicat de GCiE:Compromís

Benvolguda castellonera/Benvolgut castelloner:

Des del primer dia del passat mes d’agost el col·lectiu Gent de Castelló i d’Esquerra:Compromís (GCiEC) ha encetat un procés de primàries per decidir entre tots quines persones i en quin ordre formaran la llista de GCiEC a les pròximes eleccions municipals de 2015.

La primera fase de les primàries finalitzava amb la proclamació de l’únic aspirant com a cap de la llista: E. Òscar Noguera Alberola; i ratificant a les 11 persones aspirants a formar de part de La candidatura:

Dani Badal Clar 
Pablo Encarnación Martorell  
Alfred Escalera Grimaltos 
Luis Ferrando Cuenca 
Guillermo Ferrús Granero 
Teresa Fuster Ortiz 
Manolo García  Alcover 
Yolanda Grau Gruañes 
Jordi Molina Sala 
Lluís M. Piqueras Quiles 
Ricard Sentandreu Sebastian 

Els electors, que participen en les primàries, les hauran d’ordenar col·locant-los al lloc que, al seu criteri, haurien d’ocupar en la llista electoral de GCiE:Compromís.

En setembre s’ha iniciat la confecció del cens electoral amb les persones censades a Castelló que vulguen participar (atés el cens de les últimes eleccions europees) i també els joves majors de 16 anys que ho sol·liciten. Seria recomanable que totes les persones interessades en participar en aquestes primàries comprovàreu si esteu incloses al cens, a les oficines de l’agència Mister Ocio.

La campanya electoral en tots els mitjans de difusió a l’abast de GCiEC (www.acicastello.org, www.laveupv.com i les xarxes socials) i el “Sopar d’estiu actiu”, ens permetrà conèixer els candidats i les seues propostes.

I, l’endemà, el diumenge 5 d’octubre es faran les votacions de les Primàries de GCiEC.
Per poder exercir el vot sols calen tres requisits:

  • Estar inclosa al cens electoral.
  • Compartir els trets d’identitat del col·lectiu GCiEC
  • Identificar-se mitjançant qualsevol document oficial.
Una vegada més us encoratgem a participar en aquest procés per decidir, tots plegats, el millor equip de persones per gestionar el futur més immediat de Castelló.

Salut i república !


photo