dimarts, 2 de setembre del 2014

GCiE-Compromís - Sopar d'estiu actiu 2014

La coalició electoral Gent de Castelló i d'Esquerra: Compromís (GCiE-C) i els seus col·lectius pròxims estem preparant el “3r Sopar d'estiu actiu”, per tancar les activitats de l'estiu amb nous projectes d'acció encarrilats a mamprendre la propera tardor amb noves il·lusions i preparats per encarar qualsevol sorpresa.

Tenim la intenció de compartir amb la ciutadania castellonera els nostres projectes de futur pròxim i d'intervenció més immediata en l'activitat política i cívica de Castelló.

Enguany, a més d'altres representants comarcals de Compromís i dels nostres regidors en l'ajuntament de Castelló (Òscar i Yolanda) ens acompanyarà Mireia Mollà, diputada de Compromís en les Corts Valencianes.

En aquesta ocasió deixarem que passen uns dies després de les festes del poble i farem l'acte i el sopar el dissabte 4 d’octubre al magatzem de la Cambra Agrària de Castelló. Per adquirir els tiquets –de sis (6) euros- cal anar als llocs habituals (tasca 4 Gats, Agència de viatges Mister Ocio o Seat-Auvi) o contactar amb qualsevol de les persones del col·lectiu.

Ens agradaria que ens acompanyareu per compartir un sopar d'estiu i una nit de projectes de futur per Castelló i pel País Valencià.