dimarts, 12 d’agost del 2014

GCiE-Compromís comença a preparar les eleccions de 2015

GCiE-Compromís comença a preparar les eleccions locals i autonòmiques de maig del 2015, assistint  a la reunió que se celebrarà el proper dissabte 21 de juny tindrà lloc a Sueca una jornada de treball en la qual participaran els responsables orgànics i institucionals de Compromís a la Ribera. Serà la primera d’una sèrie de sessions de treball per tal de preparar les eleccions locals i autonòmiques del 2015.

Les passades eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig van suposar un notable èxit per a la Coalició Compromís a la nostra comarca i al conjunt del País Valencià. Per primera vegada en la història, els valencians tenim un diputat valencià i valencianista a Brussel·les, i açò és garantia que els nostres interessos començaran a ser escoltats, ara també, al cor de les institucions europees.

Pel que fa a la nostra comarca, el resultat va ser magnífic. Quasi 17.000 riberencs i riberenques ens donaren la seua confiança, i nosaltres treballarem per fer-nos mereixedors d’aquest suport. Des de l’honestedat, estem convençuts que aquests resultats van ser fruit del treball ben fet dels nostres col·lectius locals i dels nostres grups municipals. Sens dubte, la ciutadania va valorar la dedicació, l’esforç, i el bon fer de tots ells.

En Coalició Compromís sabem que cal seguir treballant. I ara encara més. Per això dissabte 21 seguirem preparant-nos. Aprofitarem la sessió per fer una valoració (ja en gelat) dels resultats electorals i, a més, posarem en marxa tota una sèrie de sessions de formació per tal de millorar, encara més, la capacitat i preparació dels nostres regidors i regidores, i dels nostres col·lectius locals.

Desprès a Castelló de la Ribera el col·lectiu GCiE-Compromís celebrarà una assemblea oberta a tots el seus simpatitzants per marcar el pla de treball per a preparar les pròximes eleccions municipals de maig de 2015, agafant un nou impuls per aconseguir la unitat de les esquerres.
 
La nostra finalitat és servir els nostres conciutadans i conciutadanes, i a més fer-ho bé. També com mereix Castelló, la Ribera i el País Valencià. Aquest és el nostre compromís. I per això cal preparar-se i formar-se.

photo