dimarts, 28 d’abril del 2015

Mònica Oltra a Carcaixent

La candidata a la Presidència de la Generalitat anima els militants perquè Compromís siga ‘la força decisiva per al canvi’.
 
La candidata de Compromís a la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra, va protagonitzar diversos actes; a Carcaixent, en una sala plena de goma a gom, Oltra donà suport a Paco Salom, “el pròxim alcalde de Carcaixent”, el polític més valorat per la Ciutadania d’aquesta localitat de la Ribera Alta.
 


Mònica Oltra va fer un repàs del que han estat els governs del PP i en quin estat han deixat el País Valencià, i es va mostrar a favor d'un govern de la Generalitat que l'endemà del 24 de maig pose en marxa un pla de xoc per millorar les polítiques socials, per impulsar el treball i contra l'atur i per impulsar polítiques que redistribuesquen la riquesa entre els valencians.
 

Oltra va dir en el seu discurs que cal treballar “molt dur per a poder canviar les coses i, sobretot, recuperar els drets dels ciutadans”.
 
 

Per la seua banda, Paco Salom va reclamar “una majoria absoluta de Compromís per poder gestionar amb llibertat el nostre programa”.

Salom va afegir que els carcaixentins “volen un canvi després de tants anys de govern del PP”.