dimecres, 13 de gener del 2010

Óscar Noguera, promet el càrrec de regidor

En el ple extraordinari de 10 de desembre de 2009, el número 3 de la candidatura de l'agrupació electoral Gent de Castelló i d'Esquerra-GCiE, va prometre el càrrec de regidor, per imperatiu legal. A partir d'ara Óscar Noguera ocuparà el lloc de regidor, deixant de ser el coordinador de GCiE. Moisès Vizcaino serà el nou coordinador de GCiE, tal i com es va acordar per l'agrupació d'electors/es.

D'aquesta forma s'ha acomplert el compromís de fer rotatori el càrrec de regidor: des de juny de 2007 a juny de 2008, el va ocupar Lluís Piqueras, cap de llista de GCiE, i des d'agost de 2008 fins a novembre de 2009, el va ocupar Moisès Vizcaino, que va presentar la seua renúncia en el plenari de novembre de 2009.

Aquest sistema de treball en equip i assembleari avala la força dels nostres plantejaments, per un ajuntament més plural, més democràtic, més participatiu i més transparent. En l'opció de concórrer com a agrupaciód'eletors/es cada persona que en forma part -afiliat o no a partits polítics- es representa a ell mateix.

GCiE

Castelló. Gener de 2010

Categories: ,