dilluns, 2 de març del 2015

Participació i propostes en l’Assemblea oberta de GCiE – Compromís

El passat dissabte GCiE – Compromís va convocar una assemblea oberta a la ciutadania a la sala d’Actes de l’Obrera per donar veu a les propostes, idees i suggeriments de la població castellonera.
L’acte va començar amb la intervenció de Lluís Piqueras, membre de la llista de GCiE – Compromís, i d’Òscar Noguera, candidat de la coalició per a les pròximes eleccions municipals. Van fer un repàs del programa que va presentar Gent de Castelló en les eleccions municipals del 2007 per recordar que els ideals de democràcia participativa i les propostes pensades en la ciutadania ja hi eren en aquell any i que hui dia han cobrat tanta transcendència i són més necessàries que mai. Aquestes propostes es basaven en la pluralitat, la democràcia, la participació i la transparència, on les persones són allò més important.


Tot seguit es va passar a donar la paraula als assistents, per conèixer de primera mà les necessitats, inquietuds i propostes que tenen. Es van fer propostes i suggeriments en distints àmbits. Civisme, festes, joventut, urbanisme, ocupació, medi ambient, cultura... totes  escoltades amb atenció i recollides pel col·lectiu, per tal d’incorporar-les al programa d’acció municipal de la propera legislatura.



L’allau de propostes i temes que es van parlar durant la vesprada anima el col·lectiu a seguir treballant i per això es convocaran més assemblees obertes i encontres amb el candidat amb un format de café-tertúlia, esta vegada amb temàtiques concretes, per tal d’aprofundir millor i construir entre tots un Castelló millor, un Castelló més digne. Al mateix temps es mantindran converses amb les associacions locals per saber les seues peticions i necessitats, ja que per a GCiE – Compromís l’associacionisme és bàsic.

Podeu seguir aportant les vostres propostes al nostre correu electròniccompromis@gentdecastello.org sempre que ho desitgeu.

Democràcia és participar!

Perquè Castelló torne a somriure!