diumenge, 22 de març del 2015

Cafè-tertúlia amb el candidat de GCiEC


La vesprada del passat dissabte, 21 de març, es va fer el primer cafè-tertúlia  amb Òscar Noguera Alberola, candidat de GCiEC a l’alcaldia de Castelló i amb membres de la seua candidatura.

Al llarg de dues hores de tertúlia , els assistents, repassaren les necessitats de la ciutadania de Castelló en l’atenció a les persones (menudes, jóvens, majors i grans) en els àmbits bàsics de l’educació, la salut i la cultura i de com poder atendre-les des de l’acció conjunta i coordinada dels consells locals, les iniciatives d’acció cívica de les associacions i la gestió col·laborativa dels pressupostos participats i de nous fons cooperatius castelloners.


En  les intervencions es va reafirmar la necessitat d’implicar-nos, totes i tots, en el que és responsabilitat col·lectiva: El disseny i la gestió dels afers públics per millorar l’atenció i el benestar de les persones.



El candidat i els assistents s’emplaçaren a continuar debatent i dissenyant accions i intervencions en els afers públics en els pròxims encontres (cafès-tertúlies i reunions temàtiques) programats des del col·lectiu en els propers dissabtes de març i abril.

Perquè Castelló torne a somriure,

GCiE-Compromís