dimarts, 12 d’agost del 2014

Sí a l'exempció de l'IVA pels serveis d'atenció infantil

GCIE-Coalició Compromís vol mostrar tot el suport a la companya Mireia Mollà, qui recentment ha demanat que es reconega aquesta exempció, i s'avinga així al que el marc legislatiu europeu permet.

Gent de Castelló / Castelló de la Ribera

Des del grup GCIE Coalició Compromís volem fer-nos ressò de la reclamació de la companya Mireia Mollà, qui la setmana passada reclamava al Govern valencià l'exempció de l'IVA per als serveis d'atenció infantil en horari extraescolar, com puguen ser els menjadors socials. En el mateix context, la diputada recordava que la UE investiga l'Estat espanyol per facturar l'IVA a aquests serveis, que en el cas dels majors de 6 anys arriba al 21%.




En el context de la dramàtica crisi que actualment patim al nostre país, no s'entén que es facture un impost que la mateixa UE permet evitar, ja que el que produeix és un perjudici notable a la tasca que es fa des de totes aquelles associacions que es dediquen a la prestació d'aquest tipus de servei i, a més, trasllada aquesta dura càrrega impositiva a les famílies.


Per tot açò, el grup GCIE- Coalició Compromís volem sumar-nos a aquesta reclamació i fer arribar a l'equip de govern del nostre poble la preocupació per aquest fet. Som conscients de la greu situació de crisi per la qual passen moltes famílies de la nostra població, a qui amb prou feines els arriba per a poder menjar, i com no pot ser d'altra forma, exigim que l'Ajuntament municipal reclame l'exempció immediata d'aquest impost per facilitar i millorar així, en la mesura del possible, qualssevol accions executades per particulars o entitats que vagen destinades a ajudar aquells qui actualment fan servir aquest tipus de serveis solidaris.




 
photo