divendres, 20 de maig del 2011

14 de maig: Míting de la candidatura de GCiE-Compromís

Més d'un centenar de persones van omplir la sala d'actes de l'Obrera per escoltar les propostes programàtiques de la coalició GCiE-Compromís.

Amb la sala de gom a gom començava l'acte amb un minut de silenci en solidaritat per les víctimes del terratrèmol de Lorca. Acte seguit, i abans de les intervencions, es va passar el vídeo del grup Al Tall , del seu nou Romanç contra Camps .


En primer lloc, va intervindre Lluís Piqueras , cap de llista de l'agrupació GCiE en l'any 2007 i regidor en la primera etapa de la legislatura, i va exposar de forma detallada la part del programa electoral “CASTELLÓ SOSTENIBLE”, amb les propostes de sostenibilitat social, ambiental, cultural i econòmica. Després va donar la paraula a l'actual regidor Óscar Noguera , qui va explicar de forma clara i senzilla la part del programa electoral “CASTELLÓ PARTICIPATIU”.

Finalment, Óscar Noguera va presentar al nostre candidat, Moisès Vizcaino (qui ha estat regidor en la segona etapa de la presente legislatura), qui va fer un crida a la ciutadania per a que participe el proper dia 22, trie esquerres i vote GCiE-Compromís, exposant d'una manera contundent el per què l'opció GCiE-Compromís marca la diferència amb les altres tres forces polítiques que també es presenten en les eleccions del dia 22: pel treball ben fet en la legislatura avala la serietat, la honestedat, la lleialtat institucional i la coherència; per les 12 raons/motius/compromisos que es van explicar en l'acte del dia 2 d'abril; pels dos grans objectius programàtics; per exigir formes distintes de fer política des de l'ajuntament i haver fet crítica constructiva, argumentada i aportant alternatives; i per pretendre un canvi de mentalitat i una nova consciència per a posar els interessos del poble, per davant dels interessos particulars, de partit i personalistes.

Finalitzat l'acte, es va acomiadar amb els membres de la candidatura acompanyant al candidat.

GCiE-Compromís






Categories: