dissabte, 1 de setembre del 2007

El bloc de GCiE

Benvolguts/des castelloners/es.

L’agrupació d’electors “GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra”, posa en marxa el seu propi bloc, des de la publicació cívica i participativa www.acicastello.org, agraïnt-li públicament esta possibilitat.

En este bloc pretenem penjar per una banda, la informació de la nostra acció política a l’ajuntament i de la nostra gestió institucional de l’àrea de participació ciutadana que ens han assignat (de moment separada de l’àrea de noves tecnologies i mitjans de comunicació municipal –BIM El Miragal, web i ràdio local). Per altra banda, penjarem els nostres comunicats de premsa i la nostra opinió sobre els diferents afers públics.

L’equip de persones que conformem GCiE treballarem per un model d’ajuntament que siga un projecte compartit, amb més compromís ètic, amb més democràcia activa, més informació i més participació, i pel nostre model de municipi democràtic, valencià, sostenible, del benestar social, de la prosperitat i de la qualitat de vida.

Com diem en el nostre projecte “la democràcia no és amiga de la rutina ni del conformisme, hem de guanyar-la i construir-la cada dia”. Per a això, cal fer “la política de posar al poble per davant i respectar la dignitat tant individual com la col·lectiva”.

GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra
Agost de 2007.

Categories: ,