divendres, 1 de juny del 2007

Comunicat de la secció local d’ERPV-Castelló de la Ribera

Des de la Secció Local d'ERPV donem les gràcies als ciutadans i cuiutadanes que han donat el seu vot a l'opció de Gent de Castelló i d'Esquerra, que ha aconseguit representació en la Corporació Municipal.

Nosaltres hem contribuït a que en aquestes eleccions de 2007, es presentaren solament 3 candidatures en l’espai de progrés (EU, PSOE, GCiE) i no es presentaren les 4 candidatures de progrés que van concórrer en 2003 (EU, PSOE, BLOC, ERPV).

El nostre compromís és fer política i gestió institucional al nostre Ajuntament, des dels plantejaments del Model d'Ajuntament i Model de Municipi (persones, medi i recursos) que s'ha proposat per GCiE.

I davant de la situació actual, pensem que cal crear un projecte polític local més ample, des de plantejaments d’esquerres, de progrés, de país i de sostenibilitat mediambiental, i constituir un equip de treball, transversal a les diferents sigles d'esquerres, que funcione de forma democràtica, plural, participativa i transparent. Castelló de la Ribera, podria ser un bon exemple per a la resta del País Valencià, d'una altra forma de fer política de progrés i de fer país, si els polítics locals som capaços de canviar la mentalitat, reconèixer errors propis, deixar les diferències personalistes a un costat i treballar per un Castelló més digne, amb més qualitat de vida.


Castelló de la Ribera, 1 de juny de 2007.

Categories: