dilluns, 23 de febrer del 2015

Crida a participar en les primàries de Compromís

Gent de Castelló i d’Esquerra-Compromís crida a la ciutadania castellonera  perquè participe en el  procés de primàries obertes de Compromís, per triar els candidats a les Corts Valencianes, que ja està en marxa. Cal recordar que en aquestes primàries no sols s'elegeix la persona que encapçalarà la candidatura de Compromís sinó també la resta de la llista, les persones que ens representaran en les Corts valencianes.

Qui encara no s'haja inscrit  ho pot fer en la pàgina compromis.net/primaries fins el 21 de gener. Per participar en les primàries no cal ser membre de Compromís, com quan es feren les de Castelló, però ara sí cal inscriure’s  prèviament. Qui tinga més de 16 anys i compartisca el valors de Compromís pot participar.

En la pàgina compromis.net/primaries/candidatures/corts ja es pot veure quines són les persones que han presentat la seua candidatura per a aquestes primàries. Entre elles Mónica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, candidat com a cap de llista de València i altres 38 persones més de la llista de València. També consten els candidats per les circumscripcions de Castelló i Alacant.

Per a Compromís és molt important que participen en aquestes primàries la major quantitat de persones. Per a GCiE-Compromís que la participació de la ciutadania castellonera siga massiva

La votació tindrà lloc del 28 al 30 de gener per Internet i el 31 de gener presencialment, en els llocs que es determinen prèviament. Les persones  inscrites rebran informació sobre els candidats i el procediment de votació.

El canvi polític i social és imparable en les eleccions autonòmiques i municipals de maig de 2015, i Compromís serà una part molt important d'aquest canvi i del futur del nostre país.

Us cridem a participar en la construcció d’aquest nou País Valencià  i, entre tots, fer que el canvi siga possible.

Castelló de la Ribera, 9 de gener de 2015.

GCiE-Compromís
 
photo