dilluns, 23 de febrer del 2015

Candidats: Yolanda Grau


Yolanda Grau Cruañes, nascuda i criada a Manuel des del 9 d’octubre de 1961, recriada i emparentada a Castelló de la Ribera.

Vaig cursar els estudis primaris en l’escola pública Pintor Estruch de Manuel fins obtenir el Graduat Escolar.

Des de ben jove he treballat en la recollida i confecció de fruites i verdures en el camp i en el magatzem. Després vaig reprendre els estudis i vaig obtenir, per oposició lliure, una plaça de funcionària (orgullosa de ser-ho!) en Correos. Actualment treballe de cartera en l’oficina de Correos d’Alzira.

Afiliada a Comissions Obreres del País Valencià (CCOOPV).
He estat sòcia de diverses i variades associacions castelloneres (La Lira, Els Contrabandistes, la PCiC, …).

Actualment sóc regidora de l’ajuntament de Castelló en representació de Gent de Castelló i d’Esquerra:Compromís (GCiEC).
Estic en GCiEC, des dels seus inicis (2007), perquè este grup pretén políticament tot allò que s'aproxima molt a eixes idees de voler fer coses per el poble i amb el poble; perquè podem decidir assembleàriament, entre tots i totes, el que volem i perquè cada persona és un vot per a tot.

I ara, aspire a formar part de la seua candidatura per a les municipals de 2015, perquè voldria continuar col·laborant per aconseguir un Castelló millor per a la seua ciutadania.