dimarts, 12 d’agost del 2014

GCIE-Compromís amb els empresaris de Castelló (o Valencians)

Des del grup GCIE Coalició Compromís demanem una declaració de l'Ajuntament de Castelló de la Ribera sobre la iniciativa que els empresaris valencians han escenificat darrerament.

En els últims dies ha aparegut a tots els mitjans de comunicació seriosos del nostre país, la resposta dels empresaris valencians a la falta d'inversions estatals en infraestructures que hui dia suporta el País Valencià. L'empresariat ha dit prou a una situació insostenible, ja que en els Pressupostos Generals del 2014 la mitjana de les inversions estatals per habitant és de 209,55 €, mentre que per al País Valencià es queda tan sols en 121,4 € per habitant, una mostra del tracte desigual que rebem al País i de la incapacitat de l'equip de govern del PP per defensar els interessos de tots els valencians i valencianes.

A més, volem donar suport a les paraules del president de la patronal autonòmica (CIERVAL) José Vicente González, en què recomana al Govern valencià que respecte les relacions amb Catalunya, després que l'executiu del PP valencià enviara una ridícula carta al govern català demanant el respecte pels símbols valencians. El president de la patronal destaca el paper de Catalunya com a proveïdor i client del País Valencià. Segons González: "Catalunya està on està i si volem anar a Europa, hem de passar per Catalunya". "Ens sembla que no és intel·ligent portar-se malament amb els veïns ni barallar-se perquè, a més, econòmicament no interessa. Cal portar-se bé i açò implica respecte", va sentenciar.

Per tot açò, volem demanar que l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló de la Ribera faça públic el seu suport als empresaris del nostre poble i no acate, com fa el Govern popular del senyor Fabra, unes directrius estatals que no fan més que demostrar el poc respecte del Govern espanyol pel teixit industrial valencià.




 
photo