dimarts, 12 d’agost del 2014

GCIE-Compromís amb el col·lectiu LGTB

EL grup GCIE-Compromís fonamenta els seus valors en el respecte als altres i, com no pot ser d'altra forma, també amb el col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (LGTB) que celebren el proper dissabte dia 28 de juny el dia de l'Orgull LGTB.
 
Per això volem mostrar tot el nostre suport i convidem tothom a la manifestació de l'Orgull LGTB que tindrà lloc este dissabte 28 de juny a partir de les 19:30 h al Parterre de València (Plaça d'Alfons el Magnànim). Enguany el lema de la manifestació és 'Drets humans internacionals: LGTB lliures i iguals i ve motivat per la greu situació que pateixen lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals arreu del món. Cal pensar que encara hi ha països del nostre món en què tenir una orientació sexual diferent a l'heterosexualitat és motiu de condemna, humiliació i persecució, fins i tot, en el pitjor dels casos, d'assassinat a mans dels qui governen.


A més, el nostre grup ha fet arribar una petició a l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló de la Ribera, perquè onege, el dia 28 de juny, la bandera de l'Arc de Sant Martí (un dels símbols del col·lectiu LGTB) als balcons i façanes de l'edifici consistorial. Entenem que és important mostrar el profund respecte que es mereixen tots aquells que defensen els seus drets des dels valors democràtics i el respecte a la societat.

No cal oblidar que el nostre poble ha sigut sempre un exemple d'integració i model de convivència i per això animem tothom perquè mostre, sense cap tipus de vergonya, el seu suport el dia 28. Perquè tots hi cabem i tots som importants!



 
 
GCiE-Compromís

photo