dimarts, 12 d’agost del 2014

Assemblea a un any de les municipals de 2015

GCiE-Compromís ha convocat una assemblea  dissabte 21 de juny, en la qual es plantejaran els tres assumptes següents:  l’aprovació de les línies d’estratègia política per a les eleccions municipals de 2015, la decisió  de la data i el sistema d’elecció de cap de llista i dels candidats, i l’organització del 3r sopar d'estiu-actiu per a setembre.

Fonts de GCiE-Compromís ens confirmen que l’objectiu d’aquesta opció és ser la locomotora del canvi social i polític a Castelló de la Ribera, per derrotar electoralment al PP, i governar l’ajuntament des d’una opció que representa el valencianisme d’esquerres, republicà i ecologista i per les persones.
 

El tercer sopar d’estiu- actiu.

 

Al 2012 es va iniciar la celebració del sopar d’estiu- actiu, al qual assistiren el diputat de Compromís al parlament espanyol  Joan Baldoví, i el diputat de Compromís en les Corts Valencianes Fran Ferri, i al 2013 va assistir Mònica Oltra,  diputada de Compromís en les Corts valencianes, a qui el públic li va poder fer preguntes en directe. De moment està per confirmar quin càrrec de Compromís assistirà aquest any.
 

 
photo