dissabte, 28 de desembre del 2013

Sopar d'estiu actiu

en acabar l'estiu... Pregunta-li a Mònica ! 

i ..... pregunta als teus regidors ! 

La coalició electoral Gent de Castelló i d'Esquerra: Compromís (GCiEC) i els seus col•lectius pròxims estem preparant el “2n Sopar d'estiu actiu”, per tancar les activitats de l'estiu amb nous projectes d'acció encarrilats a mamprendre la propera tardor amb noves il•lusions i preparats per encarar qualsevol sorpresa.

Tenim la intenció de compartir amb la ciutadania castellonera els nostres projectes de futur pròxim i d'intervenció més immediata en l'activitat política i cívica de Castelló.
Enguany, a més d'altres representants comarcals de Compromís i dels nostres regidors en l'ajuntament de Castelló (Moisés i Òscar) ens acompanyarà Mònica Oltra, diputada de Compromís en les Corts Valencianes i possible candidata a liderar la coalició en les pròximes primàries.

Al llarg de l'acte tindrem l'oportunitat de fer-los les preguntes que més ens interessen i ens preocupen; per la qual cosa ja podeu començar a plantejar les vostres preguntes en l'esdeveniment de  facebook de GCiEC o en els comentaris d'acicastello.org 

Tots ells estan disposats a aclarir-nos el que està passant i el que podrà ser el futur més pròxim de la coalició, de la política local i del País Valencià.