dimecres, 8 de febrer del 2012

Mònica Oltra visita Castelló de la Ribera

La diputada de COMPROMÍS en les Corts Valencianes Mònica Oltra, en companyia dels dos regidors i altres membres de GCiE-Compromís va visitar el passat dijous dia 26, el C.E.I.P. Severí Torres, centre educatiu públic que depén de la Generalitat Valenciana, i que porta més de vint anys de lluita per la construcció del nou centre. El director del Severí Torres li va ensenyar els diferents edificis dels dos espais en els quals es troba dividit el centre, que encara està pendent de l'adjudicació de l'obra, licitada per CIEGSA en juny de 2010. Recordem la mala situació de l'edifici escolar (blanc) construït fa més 50 anys i separat per una ronda de trànsit de l'edifici verd i dels dos barracons d'infantil amb sostre d'uralita.




Des del Severí Torres vam anar passejant a l'ajuntament del nostre poble, on es van presentar dos mocions pels dos regidors, on tant els treballadors, com els ciutadans que es trobaven a l'ajuntament van saludar a la diputada.


Després anàrem pel Mercat (edifici i ambient que li va encantar a Mónica Oltra), al Centre de Salut, on li van plantejar a la nostra diputada l'actual situació de retallades, que pot acabar en Castelló assumint les urgències tant del nostre poble, com dels pobles dels voltants, i a més, obligant als metges al nou sistema que s'està provant en Xàtiva i Ontinyent: que entre les 15 i les 21 h. el mateix metge que faça visites ordinàries de vesprada , haurà de fer-se càrrec de les urgències en eixe horari.


Des del centre de salut, i pel parc, vam anar pel carrer Franco i per la plaça, fins a l'I.E.S. Vicent Gandia, per saber la seua situació actual en les retallades i impagaments de la Generalitat Valenciana, governada fa 17 anys pel PP. L'equip directiu ens va fer passar a una sala i ens va explicar l'innovador projecte educatiu de l'institut, i després ens va mostrar la situació de degradació física de l'edifici i les seues instal·lacions (com assenyala l'informe adjunt), necessitades de rehabilitació i ampliació amb nous espais per a nous estudis (cicles formatius).




La visita al nostre poble va finalitzar amb una xerrada a la Tasca els 4 Gats, a la que vam assistir els membres de GCiEC i un grup de joves castelloners.


Des d'ací vos podem comunicar que hem trobat molt positiva aquesta segona visita de la diputada Mònica Oltra, des de la primera que va fer en el mes d'abril de 2011 en la campanya electoral municipal i autonòmica. Sobretot per a que conega de primera mà els problemes de Castelló i que ho haja fet fora de cap període electoral.

Vos donem les gràcies a tots/es els qui vàreu saludar i fer molt agradable la visita de Mònica Oltra.

Castelló de la Ribera, 5 de febrer de 2012.

www.gentdecastello.org

www.facebook.com/gentdecastello

Fotos de la visita





Fotos del Severí Torres