dilluns, 23 de gener del 2012

Mònica Oltra a Castelló de la Ribera

Mònica Oltra visitarà el CEIP Severí Torres i l'IES Vicent Gandia

La diputada de COMPROMÍS en les Corts Valencianes Mònica Oltra, visitarà el proper dijous dia 26, els centres educatius públics que depenen de la Generalitat Valenciana, en concret el CEIP Severí Torres, que porta més de vint anys de lluita per la construcció del nou centre, i que encara està pendent de l'adjudicació de l'obra, licitada per CIEGSA en juny de 2010. Recordem la mala situació de l'edifici escolar (blanc) construït fa més 50 anys i separat per una ronda de trànsit de l'efici verd i dels dos barracons d'infantil amb sostre d'uralita.

En la seua visita també acudirà a l'IES Vicent Gandia per saber la seua situació actual en les retallades i impagaments de la generalitat Valenciana, governada fa 17 anys pel PP.

Per últim visitarà el Centre de Salut que es troba al costat de l'estació del metro L1, en el Parc de l'Estació, per contrastar la situació de retallades en la Sanitat Pública. I per finalitzar se li donarà trasllat de la procupació per la falta de construcció del Centre de Dia, que depén també de la Generalitat Valenciana.

Grup Municipal GCiE-Compromís

Castelló de la Ribera, 23 de gener de 2012.

www.gentdecastello.org