dilluns, 28 de novembre del 2011

GCiE-Compromís es reforça a Castelló de la Ribera

La Coalició d'esquerres, verda i valencianista (i localment també republicana), amb 403 vots, quasi triplica els resultats de 2008, amb 111 vots, i passa a ser la tercera força política més votada.

Dades electorals:

Aquest resultat demostra que el projecte que representa GCiE-Compromís al nostre poble està consolidant-se i arriba a la ciutadania, la qual ens ha donat el suport suficient per fer front a les polítiques de retallades que tant PSOE com PP estan aplicant en aquelles institucions on estan governant.

En el conjunt del País Valencià, la coalició COMPROMÍS-EQUO ha obtés un escó al Congrés dels Diputats, per primera vegada des dels temps de la II República.

GCiE-Compromís vol donar les gràcies a la ciutadania per la participació i als electors que han donat el suport a la Coalició per poder seguir fent el treball constructiu que des de fa mesos s'està realitzant en centenars d'ajuntaments, en Les Corts Valencianes, i a partir d'ara, al Parlament Espanyol.

GCiE-Compromís

Castelló de la Ribera

28 de novembre de 2011

www.gentdecastello.org

Categories:

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Segurament els joves del poble comencen a adonar-se que el futur passa per les seves decisions. Esperem que el futur siga diferent al passat que tant de mal ens ha fet. Es un gran poble amb necessitats de situar-se moral i intel·lectualment.