dilluns, 4 de juliol del 2011

Constitució del nou ajuntament i elecció de l'alcalde

Aquest dissabte 11 de juny a les 18'30 h. de la vesprada, al Saló de l'Escalona, es constituirà l'Ajuntament resultant de les passades eleccions municipals a Castelló i s'elegirà al nou alcalde.

En primer lloc prendran possessió els nous regidors i regidores: els 8 representants del PP ( 2.408 vots) , els 2 d'EU ( 771 vots), els 2 de GCiE-Compromís (728 vots) i 1 del PSPV-PSOE ( 534 vots).

A continuació es procedirà a votar el nou alcalde entre els caps de llista que es presentaren a les passades eleccions que manifesten la seua intenció d'optar al càrrec. L'alcaldia serà ocupada pel candidat del PP que ha obtingut la majoria absoluta de 8 regidors, front a 2 d'EU, a 2 de GCiE-Compromís i 1 del PSPV-PSOE. S'inicia una nova etapa política amb la majoria absoluta de la dreta política local, des de la reinstauració dels ajuntaments democràtics en 1976.

Una vegada elegit l'alcalde esperem que done paraula als portaveus del distints grups municipals i a la resta de regidors si volen intervindre. Per part de GCiE-Compromís la intervenció l'efectuarà Moisès Vizcaino, cap de llista en les passades eleccions, i el regidor Óscar Noguera.

Finalment intervindrà el nou alcalde.

GCiE-Compromís convida als seus votants, simpatitzants i amics i amigues a assistir a la constitució del nou ajuntament, per donar suport als nostres dos regidors.

GCiE-Compromís

Castelló de la Ribera

09 de juny de 2011

Categories: