dimecres, 6 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura de Gent de Castelló i d'Esquerra: Coalició Compromí.

Més d'un centenar de persones omplin la sala de l'Obrera per escoltar les propostes de govern de GCiE: Coalició Compromís.

Amb la sala de gom a gom començava l'acte amb un sentit recordatori a l'amic i company Ximo Villar.

La coalició electoral GCiE:Compromís ha fet l'acte de presentació de la seua candidatura a les eleccions municipals de Castelló per al 2011 i per explicar les seues prioritats de govern municipal a posar en marxa després de les eleccions del 22 de maig. La diputada Mònica Oltra va participar en representació de la Coalició Compromís en l'acte, on en el que van intervindre Óscar Noguera, actual regidor de GCiE , i Moisés Vizcaino, candidat a l'alcaldia de Castelló per GCiE-Compromís.

Mònica Oltra va ser rebuda per una gran ovació i va parlar de la política que agrada fer en Compromís, la política de la felicitat de tots els dies, la de solucionar els problemes del dia a dia i de les xicotetes coses, front als grans dispendis del PP “ que han deixat les arques buides i han generat més de mig milió de desocupats en la nostra terra ”. Oltra ha defensat un model públic de qualitat d'ensenyament, de sanitat i de molts altres serveis públics, “ que és on han d'anar a parar els diners de les valencianes i els valencians ”.

Óscar Noguera, actualment regidor de GCiE a l'ajuntament de Castelló, amb un llenguatge planer i pròxim va exposat què, com i per què ha fet GCiE al llarg d'aquesta passada legislatura. Així mateix ens va mostrar com es pot treballar per Castelló i per a Castelló sense estar en l'equip de govern i sense la dependència de cap organització externa, que condicione les decisions més enllà del seu compromís amb la ciutadania de Castelló.

Moisés Vizcaino, ex-regidor de GCiE i candidat a l'alcaldia de Castelló per GCiE:Compromís , va exposar les línies mestres del programa de govern de col·lectiu per a la pròxima legislatura a Castelló. Un a un va desgranar la dotzena de prioritats i compromisos –dependents sols de l'acció política de la coalició- de GCiE:Compromís amb la ciutadania de Castelló per als propers quatre anys.

Finalitzava l'acte amb la presentació – entre els aplaudiments del públic- de les restants 18 persones que completen la llista que presenta Gent de Castelló i d'Esquerra: Coalició Compromís a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

GCiE-Compromís

06 d'abril de 2011

Castelló de la Ribera