dimecres, 13 d’abril del 2011

12 Raons - Motius - Compromisos

Democràcia és participar. Cal que eixiu tots de casa i participeu recolzant la candidatura de GCiE-Compromís en les eleccions del 22 de maig. Cal que animeu a la resta dels castelloners a participar. No ens podem quedar a casa.

Trieu l'opció d'esquerra GCiE-Compromís, que es presenta a Castelló. Poseu la vostra força i sobirania com a ciutadans davant la responsabilitat de millorar el poble i el nostre entorn.

Penseu en la nostra coalició GCiE-Compromís, perquè som l'única garantia de renovació i de regeneració de les formes de governar l'ajuntament des de l'esquerra. Som la garantia més seriosa per parar els peus als “peperos”. Som la garantia de trencar amb 12 anys d'autoritarisme, de prepotència, de por, de manar en compte de governar.

Si volem, podem regenerar la política de Castelló sense la franquícia del PP.

Si volem, podem fer realitat que GCiE-Compromís siga la força d'esquerres amb més suport en la pròxima legislatura.

12 Raons/Motius/Compromisos per donar suport a la nostra opció:

.- 1a) Som una NOVA OPCIÓ POLÍTICA DIFERENT als altres tres partits que es presenten. Vam nàixer en 2007 com una agrupació electoral, i creixem com a coalició electoral incorporant a Compromís, coalició d'Iniciativa-Bloc-Verds. Representem una coalició electoral plural. No depenem de la disciplina de cap partit. Som una opció de Castelló per a Castelló .

.- 2a) Funcionem com a EQUIP DE TREBALL , cadascú es representa a ell mateix, qui ve a les reunions decideix el que defensem en l'ajuntament, i no existeixen quotes de cap grup dins de l'equip. Representem els valors de l'esforç col·lectiu, del treball cooperatiu, del respecte pels altres, de la plena consciència de la responsabilitat personal dels qui formem part.

.- 3a) HEM FET REALITAT LA PARTICIPACIÓ: Hem complit amb la participació ciutadana constituint el Consell Local de Participació Ciutadana i la Comissió d'Impuls de la PCi, la coordinació de la Fira d'Entitats, la celebració de les tres assemblees d'electors i les reunions amb els propietaris dels solars.

.- 4a) Hem innovat i hem complit amb la ROTACIÓ EN L'OCUPACIÓ DEL LLOC DE REGIDOR : Hem fet rotatori i participatiu el lloc del regidor que vam obtindre en les eleccions municipals de 2007, que l'han ocupat tres persones de la llista. En la propera legislatura els llocs de regidors podran ocupar-los diferents persones defensant el mateix projecte.

.- 5a) Continuarem DIGUENT SÍ A TOTES LES PROPOSTES QUE MILLOREN CASTELLÓ , les propose qui les propose, vinguen d'on vinguen, tal i com hem demostrat estos 4 anys.

.- 6a) Tornarem a defendre la proposta de 13 REGIDORS, 13 PRIORITATS, 13 RESPONSABILITATS: volem treballar pel nostre poble, volem que els 13 membres de la Corporació Municipal treballen per les 13 prioritats del municipi.

.- 7a) GOVERNAREM L'ALCALDIA COORDINANT les 13 prioritats-responsabilitats, i les diferents àrees i regidories delegades als regidors.

.- 8a) GESTIONAREM L'AJUNTAMENT des de dos pilars bàsics: A) millorant l'eficàcia institucional, donant solucions efectives als veïns, a través de 4 criteris d'atenció: mediació, prioritats/partipació, qualitat i coherència. B) Gestionarem l'ajuntament reduint costos i racionalitzant els recursos.

.- 9a) Representem els PRINCIPIS IDEOLÒGICS republicans i d'esquerres, de l'ecosocialisme, del valencianisme o nacionalisme de progrés i de l'ecologisme compromés en l'equitat social. Creguem en la defensa i en l'exigència dels drets humans, de la pau i la no violència, del respecte de la natura i del patrimoni cultural.

.- 10a) Des de GCiE-Compromís NO FACILITAREM L'ACCÉS DEL PP A L'ALCALDIA del nostre poble. No ho vam fer en l'any 2007. No ho hem fet davant les propostes de mocions de censura que hem rebut en esta legislatura. No volem la franquícia del PP a Castelló. No volem la franquícia “ dels Camps, Rus, Fabra i Ripoll ”, 4 dels 3 imputats per presumptes casos de corrupció i finançament il·legal del PP.

.- 11a) NO DONAREM SUPORT A LES POLÍTIQUES PERSONALISTES I AUTORITÀRIES que s'han practicat en els últims 12 anys d'alcaldia en mans d'EU.

.- 12a) Davant del panorama polític actual en el nostre poble, HEM TREBALLAT MOLT DURAMENT PER ACONSEGUIR LA UNITAT DE TOTES LES ESQUERRES DE CASTELLÓ , cosa que no ha estat possible i que nosaltres continuarem exigint. Tenim projecte per a dur-la endavant: l'espai comú de l'esquerra castellonera.

GCiE-Compromís

Castelló de la Ribera, 13 d'abril de 2011