dissabte, 19 de març del 2011

GCiE-Compromís dona suport a la manifestació

GCiE-Compromís amb la reivindicació del nou Severí i del centre de dia/residència.

La coalició electoral GCiE-Compromís fa públic el seu suport a la mobilització cívica del proper divendres 25 de març de 2011, per reivindicar les inversions autonòmiques, responsabilitat exclusiva del PP, pendents de fer-se: l'atenció a la gent gran en un Centre de Dia-Residència i el nou CEIP Severí Torres per als xiquets/tes de l'única escola pública local.

El nostre grup municipal donarà suport i votarà a favor de qualsevol iniciativa institucional del nostre Ajuntament, a favor de l'esmentada mobilització de la ciutadania de Castelló.

Des de GCiE-Compromís, fem un reconeixement públic a les entitats que convoquen la 2a manifestació cívica, i animem a tots/es els castelloners/es que ixquen al carrer i demanem el que és just i necessari per als habitants del nostre poble.

Ara fa més d'un any, el divendres 5-març-2010, GCiE-Compromís va participar en la primera Manifestació Cívica organitzada per l'Associació PCiC-Plataforma Cívica Castellonera, per reivindicar; GCiE va participar en totes les xerrades-debat organitzades per la PCiC, sobre aquestes dues inversions pendents d'executar-se; i vam donar el nostre el suport polític i institucional a la manifestació cívica, a través del manifest conjunt i de la moció aprovada en el Ple del 2-març-2010.

De Castelló de la Ribera cap a la Ciutat de València, les responsabilitats són ben clares i no caben ni més excuses ni més ajornaments incomprensibles: són responsables únics i directes els polítics del PP que governen la Generalitat Valenciana de València des de fa 15 anys. Els castelloners/es per dignitat, no podem consentir que es diga pel carrer que si no votem este partit no vindran les inversions . Exigim les inversions perquè tenim tot el dret, paguem els impostos autonòmics, i no volem votar al PP, perquè la llibertat d'elecció d'opcions d'esquerres al nostre poble és legítima i base essencial d'un estat democràtic. La resta és tornar a situacions de caciquisme que recorden els temps del franquisme: si no eres o no votes als “meus”, et fots! Per ahí no estem disposats a passar.

Castelló de la Ribera, 16 de març de 2011

GCiE-Compromís

Categories: ,