dijous, 12 d’abril del 2007

Gent de Castelló i d'Esquerra

Amb la intenció de propiciar més la participació en les eleccions i en els afers públics de la societat castellonera, tot i donant més opcions, algunes persones hem decidit iniciar els tràmits per presentar una candidatura a les properes Eleccions Municipals.

L'objectiu d'aquesta candidatura és proposar-li a l’electorat altra opció –no necessàriament vinculada a cap partit ni coalició- oberta a gent progressista, d'esquerres i nacionalista.

A hores d'ara estem configurant la llista amb les persones que han manifestat interés pel projecte, i a més, també estem sol·licitant el recolzament d’un mínim de 100 persones -censades a Castelló- les quals haurien d’avalar la candidatura davant la Junta Electoral, si optarem per la fòrmula de l’agrupació d’electors/es.

Si estàs interessat/da en participar en la llista electoral pots contactar mitjançant el correu de la pàgina gentdecastello@terra.es amb el coordinador del projecte: Lluís Piqueras.

Si estàs interessat/da en avalar l’agrupació pots passar-te per la secretaria de l’Ajuntament, dimecres dia 18 i dijous dia 19 de 9 hores fins a 14 i entre les 16:30 i les 19 hores del proper dimecres 18 d’abril amb el teu DNI original.

Font de la notícia

Categories: