dijous, 30 de setembre del 2010

Comunicat GCiEC

Comunicat de Gent de Castelló i d'Esquerra-Compromís (GCiEC) al poble de Castelló.

Benvolguts/des castelloners/es,

El passat dissabte dia 25 de setembre de 2010, reunits en assemblea, vam prendre les decisions següents:


1a) Presentar candidatura a les eleccions municipals de maig de 2011, amb llista pròpia o conjunta si arribem a un acord d'unitat amb les altres forces polítiques d'esquerres de Castelló.

2a) Elegir com a cap de llista a Moisès Vizcaino, i elegir a Óscar Noguera i a Yolanda Grau, en el segon i tercer llocs de la candidatura.


GCiEC com a nova alternativa política iniciada en 2007, som l'única garantia d'autèntica renovació generacional i de canvi real en les formes de governar l'ajuntament des de l'esquerra, front a la dreta política (PP), front a les actuals polítiques de dreta, autoritàries i personalistes de l'Alcaldia (EU), i front als tres partits clàssics estatals amb representació al nostre ajuntament des de la re instauració de la democràcia en 1978.


Gent de Castelló i d'Esquerra-Compromís som la nova opció, més plural i participativa, oberta a la gent de Castelló, progressista, nacionalista i d'esquerres, de la que formem part un grup de persones no afiliades a cap partit polític, els militants d'ERPV, i els militants de COMPROMÍS (Iniciativa-Bloc-Verds), on cadascú es representa a ell/a mateix sense quotes de partit.


Davant de la realitat política actual de Castelló, des de GCiEC continuarem treballant per un model de municipi democràtic, valencià, sostenible, del benestar social, de la prosperitat i de la qualitat de vida, i per un model d'ajuntament + plural, + democràtic, + participatiu i + transparent.


Castelló de la Ribera, 27 de setembre de 2010.


GCiEC

www.gentdecastello.org i info@gentdecastello.org

Categories: ,