dimarts, 15 de juliol del 2008

GCiE: canvi de regidor + participació

En l’últim Ple de 19-6-2008, el nostre candidat i regidor LLuís Piqueras va presentar la seua renúncia per a donar pas a Moisès Vizcaino, que ocuparà el lloc de regidor el segon any d’aquesta legislatura, quan es celebre el pròxim Ple municipal.

Ahir, per part de la secretaria de l’ajuntament, se li va notificar a M. Vizcaino la credencial de regidor, expedida pel President de la Junta Electoral Central en data 1-7-2008. Ara, només cal la promesa del càrrec de regidor en el proper ple, per a que entre a formar part de la Corporació municipal i siga el nou portaveu de GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra en l’ajuntament.

L’agrupació d’electors GCiE va acordar un sistema rotatori per a ocupar el/s lloc/s de regidors/es, que haguera obtingut en les passades eleccions municipals, de forma que cada any de la legislatura fora ocupat per quatre membres de la candidatura.

Aquesta és la primera experiència de participació dins d’una mateixa candidatura, que es posa en marxa en el nostre ajuntament, i en coherència amb els principis de GCiE, la major participació comença per a que més persones de la pròpia llista coneguen i participen directament del treball polític i institucional formant part de la Corporació Municipal.


GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra
Castelló, 10 de juliol de 2008

Categories: ,