dissabte, 12 de setembre del 2009

Moció per a que es redacte i es tramite el Reglament Fester Castelloner

GCiE presenta una moció per a que es redacte i es tramite el Reglament Fester Castelloner

El grup municipal GCiE ha proposat al Ple una moció en la qual es demana que les regidories implicades, d’Educació, Salut, Medi Ambient, Festes i Participació Ciutadana, inicien el procés de redacció del Reglament Fester Castelloner i la seua posterior tramitació, amb l’objectiu de regular les activitats festives i aconseguir la conciliació dels drets a la festa d’uns i al descans de la resta, facilitant la convivència entre la població castellonera.

L’ajuntament ha de posar solucions al problema actual (en alguns casos determinats) de contaminació acústica, l’excés i el mal ús de l’exercici del dret a la festa en el casc urbà, per no vulnerar el dret al descans i la qualitat de vida dels veïns/nes que viuen als punts on es celebren els actes festius, on estan ubicats casals i kàbiles, la fira, etc., etc.

Aquesta és la segona moció que presenta GCiE amb aquest objectiu. L’anterior moció aprovada pel plenari va ser la de crear l’Espai Fester Alternatiu en les instal·lacions de l’antic poliesportiu, a fi d’ubicar en ell els actes festius a partir d’una determinada hora, els actes més sorollosos, multitudinaris, la fira, ...


En pdf l’escrit de la moció.


GCiE-Gent de Castelló i d’Esquerra

Castelló de la Ribera, 12 de setembre de 2009.