dimecres, 2 de maig del 2007

Nova Opció, Més Pluralitat i Participació

Fa uns dies vam anunciar en aquesta web la presentació d’una nova candidatura – Gent de Castelló i d’Esquerra - a les eleccions municipals del nostre poble, les quals se celebraran el proper 27 de maig de 2007. Una nova opció política oberta a gent progressista, d’esquerres i nacionalista, que poden ser no afiliats a cap partit polític o afiliats a algun partit que no presente candidatura pròpia.

Aquesta candidatura pretén assolir 4 objectius:
  1. Propiciar més la participació dels castelloners/es en les eleccions municipals.
  2. Posar al servei de la PCiC –Plataforma Cívica Castellonera- i de la resta de ciutadans/nes i associacions del poble els nostres representats municipals, perquè aporten les seues propostes, demandes, denúncies, suggeriments, reivindicacions, ... a l’Ajuntament.
  3. Crear un espai comú en el qual es puguen treballar i gestionar responsabilitats institucionals, per persones de diferents procedències i militàncies, des d’una posició política ben definida: gent progressista, d’esquerres i nacionalista. Aquest espai comú no està vinculat necessàriament a cap partit ni coalició, però està obert a persones no afiliades – independents- que vulguen incorporar-se a l’equip de treball i, també a persones que militen en opcions que no presenten llista pròpia (Bloc, ERPV, Els Verds, Maulets, etc.).
  4. Participar directament en la gestió institucional del nostre Ajuntament, per a provocar un canvi polític i per aconseguir un Ajuntament + Plural + Democràtic + Participatiu + Transparent. Calen noves formes d’entendre i fer política.

En definitiva, davant de l’apatia de la situació actual ocasionada, tant pel partit que governa a l’Ajuntament, com aquells que estan a l’oposició durant l’actual legislatura, hem decidit presentar candidatura i retornar la il•lusió als demòcrates que entenen la política des de la participació real i activa, que volen participar de la gestió pública, que volen poder dir el que pensen, que volen que se’ls escolte a l’hora de prendre decisions, que volen uns representants que per davant dels interessos econòmics de les minories posen el benestar i la millora de la qualitat de vida del poble, que desitgen regidors amb més ànima de poble i menys mentalitat de tecnòcrates. En definitiva, gent que mire sempre pels interessos generals i mai afavorint els beneficis particulars. Si molts volem, la il•lusió necessària serà possible. és per això que volem oferir als votants aquesta Nova Opció Més Plural i Participativa. Qui vulga votar esquerres i pensava quedar-se a casa, podrà triar Gent de Castelló i d’Esquerra.


Les coses clares: per falta d’una nova opció alternativa a les llistes d’EU, PSPV-PSOE i PP, no serà !!!!!!. L’última paraula sempre la tindrà el poble el dia de les votacions, i decidisca el que decidisca, mai no direm que s’ha equivocat. Nosaltres hem donat el primer pas, la resta depén de la llibertat d’elegir que té cadascú de vosaltres.

Gent de Castelló i d'Esquerra, abril de 2007
Categories: